Ipari és professzionális szerszámok webáruháza www.szerszambolt.net logo


Elveszett jelszó?
Elfelejtette felhasználónevét?
Nincs még fiókja? Regisztráció

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Cégtanusítvány

Bisnode tanusitvany

AAA a leg magasabb szintű minősítés a cég pénzügyi megbízhatóságára.

 

Kapcsolat

 HIDRO MASTER KFT.

 1037 Budapest, Bécsi út, 267.

 www.szerszambolt.net  

 Nyitvatartás  H-P 8:30-16:00

 Mobil: 0620-526-0504

Tel: 0652-541-323

 E-mail: info(kukac)szerszambolt.net

 

Átvételi pontok

hidromaster logo new kicsi feher

a lumag temékek beszállítása bizonytalan! hasonló termékeket az alábbi oldalunkon talál szerszamnetshop.hu
hidromaster logo new kicsi feher

  

Üzletszabályzat

További információk: Általános tájékoztató  |  Szállítási díjak táblázata és csomagkövetés  |  Adatvédelmi nyilatkozat

PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMBOLT WEBÁRUHÁZ

Telephelyek:
1037 Budapest, Bécsi út 267.
3300 Eger, Sas út 94.
6728 Szeged, Fonógyári út 10.
4028 Debrecen: Korponay utca 15/1.

 

Nyitvatartás-áruátvétel: 
Hétfőtől - Péntekig: 7:30 - 16:00 -ig
Szombaton –Vasárnap ZÁRVA!

Vevőszolgálat:
Cím:
4028 Debrecen, Korponay utca 15/1.
Mobil:
06 20 526 0504, 0652 541 323
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Adószám: 10221396-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-469649
TEAOR szám: 4791 csomagküldő internetes kereskedelem
Számlatulajdonos: Hidro Master Kft.
Ügyvezető: Andó Pál
Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700347-42638306-51100005

 

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53631/2012.

 

Internetes áruházunkban csak regisztrált partnereink vásárolhatnak, a regisztrálás elektronikus úton történik. Egyedi igény esetén  e-mailben és telefonon is elfogadjuk a rendelését. Regisztráláskor a vásárló egyidejűleg elfogadja az üzletszabályzatot, kijelenti, hogy ismeri azt. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel, továbbá ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai  hibákra. Amennyiben vásárlása folyamán probléma vetődik fel, segítséget kérhet a 06 20 526 0504, 0552 541 323- os telefonszámon.

A megrendeléseket 2 munkanapon belül feldolgozzuk és az erről szóló e-mailben, vagy telefonon pontosítjuk a várható szállítási határidőt.

Regisztrációkor, kérem fordítson kellő figyelmet az adatok helyességére, pontosságára, mivel az ezekből adódó téves számlázásokért, postázásokért a Barkács és Szerszám Webáruház kereskedés nem vállal felelősséget. Amennyiben szándékában áll adatait módosítani, azt megteheti a webáruházban, vagy ha nem boldogul e-mailben illetve mobiltelefonon tájékoztathatja webáruházunk ügyintézőjét a változásokról.

Ügyfeleink személyes adatait az 1995. évi CXIX törvény értelmében csak vásárlásaihoz, és a csomagok kézbesítéséhez használjuk fel. Amennyiben vásárlása után önt ez zavarja, kérésére töröljük a rendszerünkből.

Minden rendelés esetében kap egy e-mailt annak részleteiről. Melyben található azonosító számra hivatkozva módosíthatja azt, vagy észrevételt tehet. Kérjük, hogy banki átutalásos fizetés esetén ezt az azonosító számot írja az utalás megjegyzés rovatába. Minden egyéb szerződés, legyen az telefonon, e-mailben csak ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Minden vásárlás esetében először kap egy e-mailt mely tartalmazza azok részleteit (státusz: 'várakozó'), később egy visszaigazolt megbízásban tájékoztatjuk ezen termékek szállítási idejéről, esetleges hiányáról (státusz: 'visszaigazolt'). A harmadik e-mailt akkor kapja meg, amikor elküldtük az Ön címére a csomagot (státusz: 'Szállítva').  Ezen dokumentumok mindegyike nyomtatható, így megőrizheti azt.

A Vásárló minden csomag érkezésekor mennyiségi kifogással élhet, melyet az áru átvételét követő 1 munkanapon belül közölhet. Ha a csomag sérült, hiányos, azt a futár jelenlétében, átvételkor jegyzőkönyvezni kell. Ezen kifogásokat megteheti telefonon, levélben, e-mailben, illetve üzleteinkben.

Az áruházunkban kapható termékek ára tartalmazza az ÁFÁ-t. Az esetleges elírásokból eredendő károkért nem vállalunk felelősséget. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért, ami a www.szerszambolt.net-ra
való regisztrálás okán keletkezhet. A Barkács és Szerszám Webáruház kereskedést nem terheli felelősség az Interneten küldött vagy fogadott adatokért, amelyek Önhibánkon kívül keletkezhet. Termékeink árai, kiszerelései és vásárlási feltételeinek változhatnak. Az új árak, feltételek érvénybe lépése online publikálás során történik.
A szerszambolt.net webáruházból való vásárlás esetén a vásárlási szerződés nem minősül írásba foglaltnak, csak elektronikus úton rögzítjük, így nem iktatjuk.

Fizetési feltételek:
Banki átutalás esetén:  Vásárlását követően az e-mailben küldött értesítőben megtalálja üzletünk bankszámla számát, melyre átutalhatja a vásárlása végösszegét. Ha banki átutalással kíván fizetni, kérem vásárlásakor a megjegzés rovatba ezt jelezze. Ilyen fizetés esetében a termék postázása csak az átutalt összeg beérkezése után történik meg.

Előátutalás. A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját!

Utánvétes fizetés esetén:
A megrendelt árut utánvéttel szállítjuk, Ön a csomag értékét csak kézhezvételekor fizeti ki a kézbesítőnek készpénzben. Átvételkor a csomag kifizetését igazoló utalványszelvényt minden esetben őrizze meg.
Vásárláskor nincs minimális értékhatár, de vegye figyelembe az áru értékét és a szállítási költséget.

Vásárlástól való elállás joga:
A vásárlónak joga van az üzlettől elállni a visszaigazolást követő 8 munkanapon belül e-mailben illetve telefonon. Minden fogyasztónak (természetes személynek) a megrendelés átvételétől számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Barkács és Szerszámboltba. Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé. Természetesen amennyiben a készülék 8 munkanapon belül a garancia hatálya alá tartozó hibával meghibásodik, akkor ezekre a termékekre automatikusan vállaljuk a 8 munkanapon belüli visszavásárlást.
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 48 órán belül lemondja, és előreutalással fizetett, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
Az üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amelyet a fogyasztó utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, rendeltek be vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.

Szállítás:
Minden megrendelés esetében a vásárlásban megadott szállítási címre küldjük a csomagot. A megrendelt termékek és tényleges utánvétes szállítási költségeit a visszaigazolt vásárlási megbízásról szóló e-mailben kap tájékoztatást. Ezzel kapcsolatos kérdéseit e-mailben vagy telefonon felteheti.

Kis tömegű, mennyiségű vagy méretű termékek vásárlása előtt kérjük, jelezze felénk, hogy milyen termékekből és milyen mennyiséget szeretne vásárolni, mivel a webáruházunkban választató kis mennyiségű és súlyú termékekre vonatkozó szállítási opciót csak előre megbeszélt engedéllyel választhatja. Csak banki átutalásos fizetéskor alkalmazható. Amennyiben ez előre nem megbeszélt, és Ön mégis azt az opciót választja, abban az esetben a webáruházi kapcsolattartónk felkeresi Önt, tájékoztatja, ha van rá mód akkor jóváhagyja, ha nincs akkor Önnel egyeztetve módosítja azt.

Amennyiben nem tudunk egy megrendelésből minden árut egyszerre kiszállítani, készlethiány esetén, akkor a webáruháznak joga van a csomagot visszatartani, míg a megrendelés hiánytalanul egy csomagban elküldhető lesz. Abban az esetben, ha a vásárlónak sürgős bizonyos termék, a többszöri postaköltséget a Barkács és Szerszám Webáruház nem vállalja át, tehát a vásárlót terheli.

Szállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. Áfával növelt szállítási költséget a megrendelésekor és az arról kapott e-mailben is láthatja.

Csomagolási költséget egy megrendelés esetében sem számítunk fel.

A webáruházban megvásárolt termékeket természetesen személyesen is átveheti, így a postaköltséget megspórolhatja. A személyes átvételre üzleteinkben van lehetősége. (a lap tetején olvasható)

Szállítás díjazása:
Egy azonos címre történő több csomag rendelésénél a csomagok össz súlyát kell alapul venni.

 

 

A  szállítási költség tartalmazza az utánvételi költségeket is.
   
A szállítási határidőt továbbá befolyásolja a készletünk, a rendelt áru jellege, valamint partnereink készletei. Általában a terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk. Készleten nem lévő termékeink vagy különleges vásárlói megrendelések esetében 7-14 munkanap. Minden határidőről a minden vásárlás esetén tájékoztatjuk.

Jótállás, szavatosság:
Az érvényes jogszabályok szerint a termékekre a gyártó által biztosított jótállást vállaljuk. A konkrét jótállási idő minden termék mellett feltüntetésre került az áruházban. Ahol nem szerepel garanciális idő a termék mellett, azokra a termékekre a gyártó nem biztosít jótállást. Egyes terméknél a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.
A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

Cseregarancia:
Termékek csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,
72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

 

Garancia:
A szerszambolt.net által értékesített termékekre az átadástól számított minimum 12 hónapig jótállás vonatkozik, kivételt képeznek egyes gyártók termékei melyre a gyártó az alap 12 hónapos garancián felül 24 ill. 36 hónap garanciát vállal.

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén.
Juttassa el a meghibásodott terméket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a garancia lejárati napjáig a  Webáruházunk ügyfélszolgálatára: Hidro Master Kft. 3300 Eger Kistályai út 4. Javasoljuk, hogy mielőtt a terméket visszaküldené, telefonon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (Tel: 0636-412-159 vagy 0620-934-6561 (H-P 08.00-16.00 órá-ig), mert sok esetben a hibát helytelen kezelés okozza, és így telefonos segítségnyújtással az elhárítható. A meghibásodott termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, portós küldeményeket az Ügyfélszolgálatunk nem vesz át.
Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és felveszi Önnel a kapcsolatot a javítás vagy csere befejezésekor.
A javított vagy hibás készüléket szállítási költség felszámítása nélkül visszaküldjük az Ön címére, vagy átveheti azt ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben azonban a készüléket a szerviz bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége is megrendelőt terheli.

Fontos!
Kérjük, a termék jótállási jegyét feltétlenül őrizze meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!

 

Árgarancia:
Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges technikai hibából adódó irreális árakon megjelenített ill. megrendelt termékeket nem szállítjuk ki,.pl. 0 Ft-os termék.

Kiegészítések, jogi hézagok:
Amennyiben az Üzletszabályzat valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

 

Gyors linkek:


Oldaltérkép

Hidro Master Kft

www.szerszamnetshop.hu

www.szivattyuk.net

www.aramfejlesztok.net

Termék katalógusok >>>

Akciók >>>

Kosár tartalma >>>

Használati utasítás

Üzletszabályzat

Szállítási díjak táblázata

Adatvédelmi nyilatkozat

Blog


Iratkozzon fel, hogy értesüljön

kedvezményes árainkról.

Név:*
E-mail cím:*

Kapcsolat


[email protected]          

0620-526-0504

 

Nyitvatartás


Hétfőtől-Péntekig

7.30-16.00

Szombat-Vasárnap Zárva

 

Budapest

Bécsi út 267.

 

Eger

Sas út 94.

 

Szeged

Fonógyári út 10. 

 

Debrecen

Korponay u. 15/1.

 


 

 

Mezőgazdasági Havilap

 

 

 

Az olcso.hu  partnere a(z)
szerszamnetshop.hu

http://static.lapozz.hu/logo_kek.jpg
szerszam.lapozz.hu

Látogassa meg a Szerszamnetshop.hu webüzletet a ShopManian

 

Shophunter.eu a boltvadász