Ipari és professzionális szerszámok webáruháza www.szerszambolt.net logo


Elveszett jelszó?
Elfelejtette felhasználónevét?
Nincs még fiókja? Regisztráció

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Cégtanusítvány

Bisnode tanusitvany

AAA a leg magasabb szintű minősítés a cég pénzügyi megbízhatóságára.

 

Kapcsolat

 HIDRO MASTER KFT.

 1037 Budapest, Bécsi út, 267.

 www.szerszambolt.net  

 Nyitvatartás  H-P 8:30-16:00

 Mobil: 0620-526-0504

Tel: 0652-541-323

 E-mail: info(kukac)szerszambolt.net

 

Átvételi pontok

hidromaster logo new kicsi feher

23 éve a  minőség szolgálatában!

hidromaster logo new kicsi feher

  

Milwaukee akkumulátoros gépek

A V28 lítium-ion akkumulátoros szerszám rendszer

  • Akár 2X hosszabb futási idő, mint a 18V szerszámoknál
  • Akár 50%-al nagyobb teljesítmény
  • 28 voltos teljesítmény 18 voltos akkumulátor-súly mellett
  • Exkluzív akkumulátor töltésmérő jelzi a töltési szintet


Beszéljünk valóra vált álmokról. Képzelje el, hogy az akkumulátoros szerszáma kétszer annyi ideig működik a feltöltések között, és hálózatról működtetett szerszámok teljesítményével rendelkezik. Gondolja el, milyen kényelmes egy olyan akkumulátoros szerszám, amely úgy teljesít, mint a hálózatról működtetettek, és állandó, nem csökkenő teljesítményt nyújt a teljes merülési ciklus alatt, így biztosítva, hogy az utolsó furat vagy vágás ugyanolyan erőteljes legyen, mint az első.

Forradalmian új akkumulátoros rendszer
Minden megváltozott, amit eddig az akkumulátoros szerszámokról gondolt. Ez a technológia áttörést jelent, és lehetővé teszi a Milwaukee számára, hogy olyan szerszámokat mutasson be, mint a világ első akkumulátoros szalagfűrésze, amely elég teljesítménnyel rendelkezik a mindennapi professzionális használathoz. A V28 szerszám-termékcsaládhoz tartozik továbbá ütvefúrógép, körfűrészgép, Sawzall® szablyafűrészgép, ütvecsavarozógép, fúrókalapács, munkalámpa és akkutöltő.

“A V28 rendszer teljesen új lítium-ion (Li-ion) akkumulátorra épül, amelyet a Milwaukee fejlesztett ki,” így Gary Meyer, a Milwaukee kutatási és fejlesztési menedzsere. Ő kezdettől fogva részt vett a kilenc éves projektben, és meggyőződése, hogy ez a teljesen új fajta akkumulátor technológia még sokkal több szerszámnál fogja elvágni a zsinórt. “Körülbelül az egyetlen közös dolog a lítium-ion és a régi NiCd vagy NiMH technológiában, hogy arra használható, hogy akkumulátoros szerszámokat lásson el teljesítménnyel,” állítja.

A Li-ion technológia különleges molekula-struktúrát alkalmaz, amelynek köszönhetően az áram három dimenzióban folyhat, míg egy cellában csak két dimenziós rétegekben. Az eredmény: elképesztő teljesítmény- és futási idő-növekedés, amellyel energiaéhes szerszámok is működtethetők, mint az ütvefúrógép, a Sawzall® szablyafűrész, a körfűrészgép, az ütvecsavarozógép és a szalagfűrész. Ezek a szerszámok nagyobb sebességgel, nagyobb teljesítménnyel, és hosszabb ideig működtethetők a feltöltések között, mint eddig valaha. “Ez a technológia számos felhasználáshoz alkalmazható, amelyek eddig elérhetetlenek voltak az akkumulátoros szerszámoknál. További nagy igénybevételre méretezett szerszámok vannak előkészületben, és csatlakozni fognak a V28 termékcsaládhoz,” így Meyer.

A V28 súlya ... könnyű
Azt hihetnénk, hogy egy 28 voltos rendszer, amely nagy igénybevételre alkalmas, közel kétszer olyan nehéz, mint egy 18 voltos rendszer. Ez nem így van, állítja Meyer. “A V28 technológia valóban nagy teljesítményű, viszont még egy kevéssel könnyebb is a 3.0 amperórás (Ah), 28 voltos akkumulátor, mint egy hagyományos 18 voltos NiCd akkuegység.”

Gondolja végig a V28 technológia előnyeit a jelenlegi 18 voltos NiCd- vagy NiMH-akkumulátoros szerszámaihoz képest:

Futási idő: Vegye alapul az átlagos NiCd-akkumulátoros szerszámok futási idejét, és körülbelül duplázza meg. Számos felhasználásnál egy akkumulátortöltés naponta elegendő.

Nem csökkenő teljesítmény: A fokozatos, de észlelhető teljesítménycsökkenés helyett, amely egy NiCd vagy NiMH merülése alatt a felhasználó által is tapasztalható, a V28 lítium-ion cellák állandó teljesítményt nyújtanak. A teljesítmény nem csökken jelentősen, egészen a legutolsó furatig, vagy vágásig.

Akkumulátor töltésmérő: Soha nem kell találgatnia, hogy mennyi energia maradt még az akkumulátorban, a beépített töltésmérőnek köszönhetően. Mielőtt felmászik a tetőre, vagy lebújik egy kis zugba, ellenőrizheti, hogy biztosan elegendő akkumulátorteljesítmény maradt-e, hogy be is fejezze a munkát.

Hálózatról működtetett szerszámok teljesítménye: A kimagasló 3.0 Ah kapacitás, és a 28 voltos erő azt jelentik együtt, hogy olyan V28 szerszámokat használhat, amelyek eddig csak hálózatról működtetett változatban voltak kaphatók. Például az ütvefúrógép 75 Nm nyomatékot ad le, és a körfűrészgép 4,200 ford/perc sebességgel vág, ami sokkal közelebb van a hálózatról működtetett fűrészgépek sebességéhez, mint a 3,200 ford/perc, amelyre az NiCd modellek képesek.

Problémamentes töltés: Az NiCd cellák töltése nem előnyös, ha forróak, ezért az NiCd töltő megvárja, míg lehűlnek. És a feltöltés után szintén meg kell várni, hogy lehűljenek, mielőtt újra munkára foghatók. Ez akár egy teljes órát hozzáadhat a töltés idejéhez. Ez a töltő egy valódi egy órás töltő. Az akkuegység töltése azonnal megkezdődik, amint a töltőben van, és egy óra múlva ismét munkára kész.

A V28 akkuegység 28 voltja sokkal jobb hatásfokkal működik, mint a 18 voltos egység, ezért a szerszám használata során nem keletkezik annyi hő. Ez gyakran azt jelenti, hogy az akkumulátor töltése azonnal megkezdődhet. Ezen túl a cellák nem melegszenek fel a töltés alatt, és azonnal munkára készek, amint a töltés befejeződött lámpa kigyulladt.

Kétszeres élettartam az NiCd-hez képest: A V28 akkuegységek akár kétszer annyi munkát képesek elvégezni egy akkumulátortöltéssel, mint egy 18 voltos, 2.4 Ah-s NiCd akkuegység. Továbbá ugyanannyiszor, vagy többször tölthetők fel, mint egy NiCd egység. Ha kombináljuk a töltésenkénti kétszeres munka előnyeit egy hatékonyabb rendszerrel és több töltési ciklussal, úgy becsüljük, hogy egy V28 akkumulátor akár 2 1 -szer annyi munkát képes elvégezni az akkumulátor életciklusa során egy hagyományos NiCd-hez képest.

Környezetbarát: A V28 akkumulátor összetétele nem tartalmaz kadmiumot, ezért környezetbarátabb, mint a többi nagy teljesítményű, újratölthető akkumulátor, amelyek jelenleg a szerszámgépekben felhasználásra kerülnek, és ezért számos országban nem kell őket újrahasznosítani. A Milwaukee ennek ellenére támogatja az összes újratölthető akkuegység újrahasznosítását.

Teljesítmény hideg környezetben: A hideg éghajlatok akkumulátoros szerszám-felhasználói tudják, hogy a NiCd és NiMH akkuegységek ki nem állhatják a hideget, és fagypont alatti hőmérsékleten töltésük nagy részét elveszítik. A V28 teljesítmény-optimalizáló áramköre felügyeli az akkumulátor hőmérsékletét, a teljesítményleadását, és a szerszám igényét, és ennek megfelelően végezi el a beállításokat annak érdekében, hogy a felhasználók kihasználhassák a teljes akkumulátor-kapacitást alacsony hőmérséklet mellett, akár -20° C-nál is.

 

Gyors linkek:


Oldaltérkép

Hidro Master Kft

www.szerszamnetshop.hu

www.szivattyuk.net

www.aramfejlesztok.net

www.sculewebshop.ro

Termék katalógusok >>>

Akciók >>>

Kosár tartalma >>>

Használati utasítás

Üzletszabályzat

Szállítási díjak táblázata

Adatvédelmi nyilatkozat

Facebook oldalunk

Blog


Iratkozzon fel, hogy értesüljön

kedvezményes árainkról.

Név:*
E-mail cím:*

Kapcsolat


info@szerszambolt.net          

0620-526-0504

 

Nyitvatartás


Hétfőtől-Péntekig

7.30-16.00

Szombat-Vasárnap Zárva

 

Budapest

Bécsi út 267.

 

Eger

Sas út 94.

 

Szeged

Fonógyári út 10. 

 

Debrecen

Korponay u. 15/1.

 


VILÁGÍTÓ LED RAJZTÁBLA


Mezőgazdasági Havilap

 

 

 

Az olcso.hu  partnere a(z)
szerszamnetshop.hu

http://static.lapozz.hu/logo_kek.jpg
szerszam.lapozz.hu

Látogassa meg a Szerszamnetshop.hu webüzletet a ShopManian

 

Shophunter.eu a boltvadász