Ipari és professzionális szerszámok webáruháza www.szerszambolt.net logo


Elveszett jelszó?
Elfelejtette felhasználónevét?
Nincs még fiókja? Regisztráció

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Cégtanusítvány

Bisnode tanusitvany

AAA a leg magasabb szintű minősítés a cég pénzügyi megbízhatóságára.

 

Kapcsolat

 HIDRO MASTER KFT.

 1037 Budapest, Bécsi út, 267.

 www.szerszambolt.net  

 Nyitvatartás  H-P 8:30-16:00

 Mobil: 0620-526-0504

Tel: 0652-541-323

 E-mail: info(kukac)szerszambolt.net

 

Átvételi pontok

hidromaster logo new kicsi feher

23 éve a  minőség szolgálatában!

hidromaster logo new kicsi feher

  

Nyomtat

AEG
AEG Akkumulátorok, töltők, tartozékok

AEG Akkumulátorok, töltők, tartozékok


AEG Akkumulátoros gépek

AEG Akkumulátoros gépek


AEG Dekopír- és szabjafűrészek

AEG Dekopír- és szabjafűrészek


AEG Felsőmarók, falhoronymarók

AEG Felsőmarók, falhoronymarók


AEG Fémmegmunkáló gépek, sarokcsiszolók

AEG Fémmegmunkáló gépek, sarokcsiszolók


AEG Fúrók - Ütvefúrók - Csavarbehajtók

AEG Fúrók - Ütvefúrók - Csavarbehajtók


AEG Gérvágók és Állványok

AEG Gérvágók és Állványok


AEG Gyaluk és Csiszolók

AEG Gyaluk és Csiszolók


AEG Hőlégfúvók, porszívók

AEG Hőlégfúvók, porszívók


AEG Körfűrészek

AEG Körfűrészek


AEG SDS-Plus és SDS-Max kalapácsok

AEG SDS-Plus és SDS-Max kalapácsok


AEG Tartozékok, bit készletek

AEG Tartozékok, bit készletek

aeg powertools katalógus 2012/13

ELÉRHETŐ A 2012/13-as katalógus <<<kattintson a linkre

BÜSZKE MÚLT .......... IZGALMAS JÖVŐ

A 2009-ben újratervezett AEG elektromos kéziszerszámok erejükkel és vibrálóan feltűnő, merész narancssárga színükkel mind a cégünknek, mind a termékeinknek dinamikus megjelenést biztosítanak. Ez azonban, nem csupán az új színnek köszönhető, hiszen az új erőteljes külső mögött elkötelezett fejlesztéssel és innovációval közel több mintegy 50 új 2009-ben bevezetésre kerülő termék született, melyek többsége áprilisban és májusban kerül piacra. Ezek többek között a következő gépeket és családokat ölelik fel:

a 12 V-os kompakt termékcsalád - ezek az ergonómiailag kiváló szerszámok a 12 V-os lítium-ion akkumulátorok erejét használják,

a nehéz igénybe vételre tervezett 18 voltos gépek - melyeket napjaink profi felhasználói számára ajánlunk,

az új 2 kg-os SDS-plus kalapácsok kitünnek különösen alacsony vibrációval és kimagasló teljesítményükkel,

új tervezésű faipari gépeinket, melyekből legfontosabbak a 305 mm-es gérvágó és a 2050 wattos felsőmaró.

Természetesen az összes AEG kéziszerszámot 3 év meghosszabbított garanciával ajánljuk. Az új erőteljes márka jellemzőit tükrözik a különböző kommunikációs anyagok, többek között egy új modern termékkatalógus, különböző bolti eladásösztönző anyagok és egy komplett termékbemutató polcrendszer.

Az AEG alapítása óta vezető az új termékek fejlesztésében. Az 1898-ban bemutatott első hordozható fúrógéppel megszületett a hordozható kéziszerszám. Több mint 100 évvel később az AEG még mindig tud innovatív és erőteljes megoldásokat nyújtani a felhasználó számára.


Megfizethető teljesítmény

Az AEG 2010 elején nagyszerű akkumulátoros gépekkel jelent meg a piacon és az akkori új modelleket újabbak és újabbak követték az év hátralévő részében illetve 2011 elején. Most az AEG akkumulátoros gépcsaládjának egy erős és megbízható tagját, a BS 18G típusjelű 18 voltos akkumulátoros fúrócsavarozót mutatjuk be.

Az AEG új „G" termékcsaládjának termékeit úgy alakították ki, hogy megfizethető áron nyújtsanak teljesítményt és értéket napjaink profi szakemberei számára.

A BS 18G készülék kétfokozatú fém bolygókerekes hajtóművel rendelkezik, amely második fokozatban 1500-as fordulatszámot biztosít percenként, ami magasabb, mint a versenytárs gépeké - és ez a fordulatszám gyors és erőteljes fúrást tesz lehetővé. A maximális fúrási ámérő puhafában 34 mm, acélban pedig 13 mm.

Csavarozáshoz az első fokozatot ajánljuk, a 47 Nm nyomaték és a 24 fokozatú nyomatékbeállítás minden csavarozási munkánál megfelelő segítséget nyújt a felhasználónak. A BS 18G fúrócsavarozó teljes hossza alig több mint 20 cm, és ez a méret alkalmassá teszi a nehezen hozzáférhető helyeken végzett munkákhoz is. A gép optimális hossza kedvező súllyal párosul: akkumulátorral együtt is kevesebb két kilogrammnál.

A kedvező méret és súly, valamint a kifinomult ergonómia mellett a tartós munkavégzést 13 mm-es egyhüvelyű, keményfémlapkás tokmány segíti. A kényelmes használatot a Softgrip puha fogantyúbevonat és a nagy sebességváltó kapcsoló szolgálja, amely akár munkavédelmi kesztyűben is jól használható. Szintén a kényelmes munkavégzést segíti a külön tartozékként megvásárolható akkumulátoros kézilámpa.

A BSB 18G ütvefúrócsavarozó tulajdonságai nagyrészt megegyeznek a BS 18G-vel. A különbség az ütvefúrás üzemmód, illetve az ütőszerkezet meglétéből fakadóan kicsivel nagyobb súly, és temészetesen a gép hossza is nagyobb. A legnagyobb fúrási átmérő puhafában itt is 34, acélban 13, falazat esetében pedig 12 mm.

Az AEG ügyel arra, hogy az új gépek bevezetése ne jelentsen problémát azoknak a mesterembereknek, akiknek már van egy akár 2008-ban vásárolt GBS akkumulátorral rendelkező akkus gépük és annak az akkumulátorát vagy töltőjét is szeretnék használni. Az új gépek a korábbi gépeknél is alkalmazott GBS akkumulátorokkal is működnek. A BS 18G szállítási terjedelmében a gép, 2 db 1,7 amperóra kapacitású nikkelkadmium akkumulátor és szerszámkoffer található.

 

Az AEG új akkumulátor - technológiája

A német márka akkumulátoros gépei mindig is híresek voltak megbízhatóságukról: nem véletlenül választotta a NASA az AEG-t, hogy szállítson speciális, a világűrben használható akkumulátoros csavarozót. A speciális fejlesztésű gép valóban kipróbálásra került a kozmoszban, 1984-ben Bruce McCandles asztronauta végezte el a meghatározott feladatot az űrsiklón kívül, még „köldökzsinórral" sem kapcsolódva az űrsiklóhoz. Most pedig az AEG egy új akkumulátoros fejlesztéssel, a PRO LÍTIUM-ION technológiával jelenik meg a piacon.

Az AEG hosszú ideje figyelemmel kíséri a felhasználói igényeket, és az akkumulátoros gépek felhasználóinak visszajelzéseiből az a következtetés szűrhető le, hogy a gépek működési ideje, az akkumulátor (és a
gép) tartóssága, az ergonómia, a kényelmes és könnyű használat az akkumulátoros géppel szemben támasztott legfontosabb elvárások (a fenti sorrendben). Mindennek tekintetbevételével alakították ki az
új PRO LÍTIUM-ION akkumulátorokat, amelyek nagy kapacitással, robusztus kialakítással, háromszoros elektronikai védelemmel, tartós cellákkal, minden egyes cella teljesítményét és állapotát figyelő elektronikával és végül, de nem utolsósorban az akkumulátor töltöttségét mutató kijelzővel rendelkeznek.

A fejlett elektronikai megoldásoknak, a cellákban található új típusú vegyületnek és az akkumulátor töltését maximálisan ellenőrzés alatt tartó új fejlesztésű töltőnek köszönhetően az új PRO LÍTIUM-ION
akkumulátor sokkal tovább megőrzi nagy kapacitását, mint a közvetlen versenytársak akkumulátorai. Az akkumulátorok tartósságának titka, annak robusztus felépítése. Már ránézésre is látható, hogy az akkumulátor
háza masszív és a gumibevonat nemcsak a csúszástól védi meg, hanem leesés esetén tompítja az ütésből eredő károkat is. De ez természetesen nem minden. Belülről az egyes cellákat egy masszív fémkeret
fogja össze, és minden egyes cella kétpontos forrasztással van rögzítve. Emellett pedig a cellák közötti tér rugalmas anyaggal van kitöltve, ami biztosítja a cellák fix elhelyezkedését.

Az új PRO LÍTIUM-ION akkumulátorban található áramkör védelmet biztosít a túlterhelésből fakadó túlzott erősségű áram felvételével szemben éppúgy, mint a túlterhelésből fakadó túlmelegedéssel szemben is. Emellett nagyon fontos, hogy az elektronika minden egyes cella állapotát figyelemmel kíséri és védelmet biztosít a túltöltéssel szemben és a túlkisüléssel szemben is. Így válik teljessé az új PRO LÍTIUM-ION
akkumulátor tartóssága: mind fizikailag, mind elektronikai szempontból, mind a működés idejét tekintetbe véve hosszú életű, megbízható akkumulátorral van dolgunk. Végül, de nem utolsósorban meg kell
említenünk az akkumulátoron lévő töltéskijelzőt is. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, hiszen a felhasználó így mindig tudja, mennyire van feltöltve az akkumulátor, mindig tudja, hogy mennyit dolgozhat még a géppel.

Az AEG új PRO LÍTIUM-ION akkumulátora tehát igazi alternatívát nyújt az akkumulátoros gépekkel dolgozó profi szakemberek részére. Az új akkumulátor és töltő, valamint az új PRO LÍTIUM-ION akkumulátorral szállított gépek 2011 augusztusától elérhetőek lesznek a magyarországi piacon is.Gyors linkek:


Oldaltérkép

Hidro Master Kft

www.szerszamnetshop.hu

www.szivattyuk.net

www.aramfejlesztok.net

www.sculewebshop.ro

Termék katalógusok >>>

Akciók >>>

Kosár tartalma >>>

Használati utasítás

Üzletszabályzat

Szállítási díjak táblázata

Adatvédelmi nyilatkozat

Facebook oldalunk

Blog


Iratkozzon fel, hogy értesüljön

kedvezményes árainkról.

Név:*
E-mail cím:*

Kapcsolat


info@szerszambolt.net          

0620-526-0504

 

Nyitvatartás


Hétfőtől-Péntekig

7.30-16.00

Szombat-Vasárnap Zárva

 

Budapest

Bécsi út 267.

 

Eger

Sas út 94.

 

Szeged

Fonógyári út 10. 

 

Debrecen

Korponay u. 15/1.

 


VILÁGÍTÓ LED RAJZTÁBLA


Mezőgazdasági Havilap

 

 

 

Az olcso.hu  partnere a(z)
szerszamnetshop.hu

http://static.lapozz.hu/logo_kek.jpg
szerszam.lapozz.hu

Látogassa meg a Szerszamnetshop.hu webüzletet a ShopManian

 

Shophunter.eu a boltvadász