Ipari és professzionális szerszámok webáruháza www.szerszambolt.net logo


Elveszett jelszó?
Elfelejtette felhasználónevét?
Nincs még fiókja? Regisztráció

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Cégtanusítvány

Bisnode tanusitvany

AAA a leg magasabb szintű minősítés a cég pénzügyi megbízhatóságára.

 

Kapcsolat

 HIDRO MASTER KFT.

 1037 Budapest, Bécsi út, 267.

 www.szerszambolt.net  

 Nyitvatartás  H-P 8:30-16:00

 Mobil: 0620-526-0504

Tel: 0652-541-323

 E-mail: info(kukac)szerszambolt.net

 

Átvételi pontok

hidromaster logo new kicsi feher

hasonló termékeket az alábbi oldalunkon talál szerszamnetshop.hu
hidromaster logo new kicsi feher

  

Nyomtat

HONDA
HF HONDA fűnyíró traktorok

HF HONDA fűnyíró traktorok


HONDA fűkaszák

HONDA fűkaszák


HONDA fűnyírók

HONDA fűnyírók


HONDA generátorok

HONDA generátorok


HONDA kapagépek

HONDA kapagépek


HONDA lombfúvó

HONDA lombfúvó


HONDA sövényvágók

HONDA sövényvágók


HONDA szivattyúk

HONDA szivattyúk
 

 

Honda

Honda és a Környezetvédelem

       
 Honda környezetvédelem terén játszott úttörő szerepe jól dokumentált. Néhány példa és mérföldkő:

 • 1964 óta a Honda kizárólag négyütemű külső csónakmotorokat gyárt, amelyek mintegy 90 százalékkal tisztábbak, 50 százalékkal hatékonyabban hasznosítják a hajtóanyagot és 50 százalékkal csendesebbek, mint a tipikus kétütemű külső csónakmotorok. Ami pedig a legfontosabb: a négyütemű motorok nem eresztik bele az olajat közvetlenül a vízbe.
   
 • A Honda 1997-ben kezdte meg a motorkerékpárok egyébként kiváló teljesítményű erőforrásainak a felváltását a sokkal inkább környezetbarát négyütemű technológiával. 2002 óta nem építenek be kétütemű motort.
   
 • 1972-ben került bemutatásra a CVCC (összetett örvényvezérlésű égés) motor, ami a motorok közül elsőként felelt meg az amerikai levegőtisztasági törvénynek.
   
 • 1976-ban a Honda erdősítési programba kezdett, amelynek keretén belül több mint 250 000 fát ültetett saját üzemei körül.
   
 • 1983-ban a Honda kutatócsoportot állított fel a hajtóanyag gazdaságosság javításának vizsgálatára; így született meg a VTEC motor, ami a nagy teljesítményt és a környezetbarát működést ötvözi, és alacsonyabb fordulatszámon is jobb hajtóanyag gazdaságosságot biztosít.
   
 • 1991-ben a Honda megkezdte a használt lökhárítók teljes körű újrafeldolgozását és újrahasznosítását, 1997-ben pedig beindította a Honda új újrahasznosítási projektjét, amely kis környezeti kihatású anyagokat alkalmaz és a termék életciklusának minden fázisában előmozdítja az újrahasznosítást.
   
 • A Honda benevezett és napelem-hajtású járművével meg is nyerte a 3000 kilométeres Nemzetközi Napelem Kihívás versenyt 1993-ban, ahol a jármű egy nap alatt 803 km-t tett meg. A Honda ismét rekordot döntött 1996-ban, amikor a versenytávot négy napnál rövidebb idő alatt teljesítette, 89,76 km/óra átlagsebességet elérve.
   
 • 2006 szeptemberében a Honda saját Kumamotó-i gyártelepén belül megkezdte egy napelemek sorozatgyártására alkalmas üzem építését, majd decemberben Honda Soltec Co, Ltd. néven új leányvállalatot alapított, hogy azzal vegyen részt a napelem-ágazatban.
   
 • A Honda 1995-ben jelent meg LEV (alacsony emissziójú) autóival, amelyeknél átlagosan 80%-kal csökkentette a szmogért felelős nitrogénoxid, szénhidrogének és szénmonoxid kibocsátását.
   
 • 1999-ben a Honda piacra dobta első hibrid autóját. Az Insight volt az első olyan tömeggyártású autó, amely az amerikai és az európai piacon egyaránt kapható volt.
   
 • 2000-ben a Honda energiatakarékos gyártóüzemeket hozott létre, ahol már a tervezés és kialakítás is környezetbarát módon zajlott olyan megoldásokkal, mint a vízforrások hatékony felhasználása, nagyobb energiahatékonyság és kisebb CO2 emissziók. Ezen megoldások közé tartozott még az építési hulladék megfelelő elhelyezése, a radikális szennyvízkezelés és a tetőre szerelt napelemek alkalmazása.
   
 • 2000-ben Kínában elindult a 30 évre szóló Korcsin-sivatagi erdősítési projekt, amely erdők telepítésével kívánja elérni azt, hogy a sivatag helyét - csakúgy, mint 100 éve - ismét buja erdők és kövér legelők foglalják el.
   
 • 2002-ben a Honda először szállított FCX (hidrogén üzemanyagcellás) autót japán és amerikai kormányhivataloknak. Az FCX egyetlen kipufogási terméke a víz. Azóta a Honda 30 FCX autót szállított le japán és amerikai megrendelőknek. 2008-ban a Honda megkezdi majd az FCX tanulmányautón alapuló, vadonatúj tüzelőanyagcellás modell limitált gyártását és értékesítését.
   
 • A Honda 2003 márciusában, Japánban mutatta be a háztartások kapcsolt energiatermelésére szolgáló berendezését. A GE160V - a világ legkisebb földgázüzemű dugattyús motorja - és egy hatékonyan kialakított, könnyű és a Honda egyedi szinuszhullám inverter technológiáját magában foglaló energiatermelő rendszer kombinálásával létrehozott kompakt készülék kitűnően alkalmas áram termelésére.
   
 • A Környezetvédelmi Hivatal (EPA) döntése értelmében, 2007-ben a Honda Civic GX lett a legtisztább belső égésű motor a világon.

 

Filozófia

       
Honda Motor Co., Ltd., vállalati filozófiája két pillére épül, melyek az egyén tisztelete és a három Öröm. Az egyén tisztelete a Hondát arra sarkallja, hogy ápolja és fejlessze ezeket a tulajdonságokat a cégen belül az egyéni különbségek tiszteletben tartásával és mindenkiben egyenlő partnerként bízva.

A három Öröm:
Az a célunk, hogy az üzlet által örömet adjunk mindazoknak,
1. akik megvásárolják termékeinket ("A vásárlás öröme"),
2. akik részt vesznek termékeink és szolgáltatásaink árusításában ("Az eladás öröme"),
3. illetve mindazoknak, akik részesei a termékek megalkotásának ("Az alkotás öröme").

Üzleti tevékenységeink során meg kell keresnünk és meg kell értenünk a Három Öröm értelmét és jelentőségét, ami magába foglalja a társadalom és a részvényesek iránti bizalmat is. Hisszük, hogy az emberek érzékelik a Honda jelenlétét a társadalomban és szociális felelősségtudatunk jeleként értékelik a Három Örömet.

Az említett két pillér Soichiro Honda nevéhez fűződik, aki a céget alapította 1948-ban. Ezek az alapvető értékek azóta is meghatározzák a vállalat működését és menedzsment módszereit.

Mindezek mellett a vállalat alapelve: a globális szempontot szem előtt tartva, elkötelezzük magunkat, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítjuk elő, észszerű áron, világszerte megtalálható vevőink megelégedésére.

A vállalati célok is a filozófia és az alapelvhez alkalmazkodnak, amely nem más, mint egy olyan globális hálózat létrehozása, mely rugalmasan reagál a kereslet változásaira és minden ország sajátos viszonyaihoz alkalmazkodva képes a társadalom részévé válni. Célja olyan, a legmagasabb hatékonysággal működő gépek előállítása, melyek ára elérhető és a világon mindenhol az ügyfelek ill. vásárlók megelégedését szolgálja.
 

alt
Globális téma Földünk, környezetünk védelme:
A Honda hisz abban, hogy a motorizáció növekedésével egyidejűleg csökkenteni kell az ehhez kapcsolódó környezeti ártalmakat. Élenjáróvá lépett elő az ezen a területen végzett kutatások ill. fejlesztések területén, melyek eredményei már világszerte elismertek. (VTEC technológia, mini 4 ütemű motorok, alternatív energiaforrással hajtott autó, ...) A Honda gyárai Japánban, Észak-Amerikában és Európában bevezették az ISO 14001 legszigorúbb környezetvédelmi kontrollját és előírásait.

A motorkerékpár és Forma 1 versenyein szerzett tapasztalatain keresztül a Honda mindig kihívásnak tekintett minden egyes új technika, technológia bevezetését, vezetve a fejlődést a leghatékonyabb teljesítmények eléréséhez a környezeti kívánalmak megfelelésével, követve a vevők elvárásait.

www.honda.hu

 

 

 

Történelem

       
alt
A Honda Motor Co., története egészen 1947-ig nyúlik vissza, mikor is Soichiro Honda saját pénzén kifejlesztette az első 50 köbcentiméteres motort. Ez volt az „A” típus, amely egy mágneses gyújtású motor a hátsó kerékhez vezető szíjhajtással, miközben az utas lábát egy burkolat védte a hajtószíjtól. Ezt megelőzően a háború utáni nehézségek miatt 1945-ben Honda úr eladta a dugattyúgyűrű üzletágat a Toyotának, majd 1946-ban megalapította a Honda Műszaki Kutatóintézetet a későbbi tulajdonostársával Takeo Fujisawa-val. Még ugyanebben az évben egymillió jen alaptőkével létrehozták a Honda Motor Company-t és megkezdték az új, már 90 köbcentiméteres „B” típusú motorkerékpárok gyártását. Fejlesztéseiket mindaddig tökéletesítették, míg nem egy műszaki csodát hoztak létre Dream „E” néven, melynek motorját a szakma azóta is az egyik legnagyobb áttörésként tartja számon. Az egyhengeres, 146 köbcentiméteres felülszelepelt erőforrás két szívó- és egy kipufogó-oldali szelepét emelőrudak működtették.

Honda hitte, hogy a modern technológia mindenre képes megoldást nyújtani!

alt

A vállalat kezdetben kizárólag motorkerékpárok fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, csak 1963 augusztusában mutatták be első négykerekű járművüket a japán piacon. A kisgépek gyártása is csak a későbbiekben honosodott meg. Az első kis motor, a „H” típus 1959-ben jelent meg, majd azt követte rövidesen az első teljesen saját fejlesztésű kapálógép is.


Termékei magas technikai színvonalát bizonyítandó, már kezdettől fogva részt vettek motor- és autóversenyeken, ahol sikert sikerre halmoztak. Ezt mutatja az is, hogy a FORMA 1-ben öt egymást követő évben nyerték el a konstruktőrök díját. A kezdeti sikerek megalapozták a HONDA jövőjét, mely ma már egy világszerte ismert és elismert márka, s amely a járműgyártáson kívül világszínvonalra emelte a mezőgazdasági, illetve építőipari kisgépek - kerti kapák, fűnyírók, traktorok, motoros szivattyúk, áramfejlesztők és a csónakmotorok gyártását is.

A kivételes színvonalú mérnöki teljesítmény mellé az elmúlt 50 év során további kimagasló értékek kapcsolódtak, mint a társadalmi felelősségvállalás, a környezetvédelem és a jószomszédi viszony fenntartása. Ezeket az értékeket közvetítve mára a Honda a világ elsőszámú motorgyártójává lépett elő, és olyan multinacionális vállalatok beszállítójává vált, melyek négyütemű motorokat használnak fel saját gyártású gépeik hajtására.

alt

Napjainkra a Honda az egész világot átölelő céggé nőtte ki magát, amely a lokalizáción alapuló globalizáció filozófiáját követi. A cég korábbi elnöke, Nobuhiko Kawamoto által "Honda módnak" nevezett szemlélet a világ minden sarkában meghonosodott. "A Honda vállalati kultúrája külföldön gyakran aktívabban él az alkalmazottak körében, mint Japánban. Legértékesebb elemeit magukévá teszik és kiegészítik saját kultúrájukkal."

A 2007. március 31-én lezárt pénzügyi évben a Honda 10,4 millió motorkerékpárt, 6,4 millió kisgépet és 3,7 személygépkocsit, azaz világszerte több mint 20 millió elégedett ügyfelet szolgált ki.Gyors linkek:


Oldaltérkép

Hidro Master Kft

www.szerszamnetshop.hu

www.szivattyuk.net

www.aramfejlesztok.net

Termék katalógusok >>>

Akciók >>>

Kosár tartalma >>>

Használati utasítás

Üzletszabályzat

Szállítási díjak táblázata

Adatvédelmi nyilatkozat

Blog


Iratkozzon fel, hogy értesüljön

kedvezményes árainkról.

Név:*
E-mail cím:*

Kapcsolat


info@szerszambolt.net          

0620-526-0504

 

Nyitvatartás


Hétfőtől-Péntekig

7.30-16.00

Szombat-Vasárnap Zárva

 

Budapest

Bécsi út 267.

 

Eger

Sas út 94.

 

Szeged

Fonógyári út 10. 

 

Debrecen

Korponay u. 15/1.

 


 

 

Mezőgazdasági Havilap

 

 

 

Az olcso.hu  partnere a(z)
szerszamnetshop.hu

http://static.lapozz.hu/logo_kek.jpg
szerszam.lapozz.hu

Látogassa meg a Szerszamnetshop.hu webüzletet a ShopManian

 

Shophunter.eu a boltvadász